fbpx

Demokratiworkshop: medborgarinflytande i politiken

Svensk mat- och miljöinformation arrangerar en serie föreläsningar och workshoppar om opinionsbildning och politisk påverkan inför valet 2018. Tanken är att ge dig verktyg för att bli mer aktiv i de demokratiska processerna. Du får lära dig mer om hur du kan påverka politiken i din kommun, ditt landsting eller i riksdagen i vegovänlig rikting.

Detta är den fjärde workshoppen i serien. Workshoppen är öppen för dig som är aktiv medlem i Svensk mat- och miljöinformation – och för dig som vill bli aktiv, samt du som är engagerad i en förening som jobbar för liknande mål: minskad köttkonsumtion, bättre villkor för vegomat. Passa på att anmäla dig idag. Antalet platser är begränsat!

Medverkande
Annika Hirvonen Falk (MP), vice ordförande i riksdagens justitieutskott

Plats
Klara södra kyrkogata 20, Stockholm (preliminärt)

Tid
Information kommer inom kort.

Antal platser
25

Anmälan till
workshop@vegoforum.se

Annika Hirvonen Falk

 

Workshopen leds av Annika Hirvonen Falk, som är riksdagsledamot för Miljöpartiet, vice ordförande i riksdagens justitieutskott och även har erfarenhet från kommunpolitiken i Sundbyberg.

Under denna workshop tipsar Annika om hur du kan göra din röst hörd i politiken. Hur kontaktar man sina folkvalda representanter? Vilka möjligheter har man att påverka politiken mellan valen? Hur får man politiker och partier att lyssna?

Workshoppen ger dig som är engagerad i vegofrågor kunskap om hur du och din organisation kan påverka mer effektivt på alla politiska nivåer, inför valet 2018 och under mandatperioden. Missa inte denna spännande workshop!

Läs motion om klimatskatter på livsmedel, som Annika varit med och skrivit
Stefan Nilsson, Annika Hirvonen Falk och Niclas Malmberg (MP): Klimatskatt på livsmedel