fbpx

Vegoforum 2017

Vegoforum 2017

Vegoforum är en mötesplats för alla som vill diskutera och lära sig om animalieindustrins konsekvenser för människa, djur och miljö och vad det finns för fördelar och möjligheter med en mer vego livsstil.

Med Vegoforum vill Svensk mat- och miljöinformation och ABF Stockholm ge dig chansen att få information om vegetarisk mat, såväl praktiskt i form av kunskap om vegoprodukter, som när det gäller miljöfrågor, djuretiska frågor, hälsofrågor, rättvisefrågor och samhällspolitiska frågor. Med Vegoforum vill vi skapa ett kunskapslyft!

Årets forum äger rum på ABF-huset, Sveavägen 41 i Stockholm, den 7 oktober kl 10.30-15.00. Forumet är helt kostnadsfritt och man behöver inte föranmäla sig!

ÅRETS TEMA: VEGO I POLITIKEN
Temat för Vegoforum 2017 är ”Vego i politiken”. Det är idag allmänt känt att animalieindustrin har långtgående negativa konsekvenser för djur, människor och miljö. Men det går segt när det gäller politiska åtgärder för att minska köttkonsumtionen. Däremot finns många regler och bidrag som stöttar animalieindustrin och hindrar utvecklingen mot en mer växtbaserad kost.

Till årets Vegoforum har vi bjudit in experter, politiker och de företag som tillverkar framtidens växtbaserade mat för att föreläsa, diskutera och debattera vad politiken kan göra för att underlätta omställningen mot en växtbaserad kost.

Följ oss på facebook för uppdateringar:
https://www.facebook.com/events/1958908984376531