fbpx

DIY-aktivism för djuren

DIY-aktivism för djuren

Michelle Berghäll
Grundare av Mjölksanningen och Animal Reality Exposed Sverige

11.00–11.45 | Sandlersalen
Facebookevent

För att skapa förändring krävs det att vi alla hjälps åt. Det finns en mängd olika sätt att engagera sig och påverka för en bättre värld för oss och djuren. Tanken med detta föredrag är att inspirera till olika typer av aktivism och visa hur enkelt det kan vara att göra skillnad. Även med lite tid och med små medel går det att påverka!

Michelle Berghäll är djurrättsaktivisten som tar egna initiativ för att visa djurens verklighet i djurfabrikerna. Och engagemanget smittar av sig!

Michelle har startat facebookcommunityt Mjölksanningen, som visar mjölkkornas vardag i mjölkfabrikerna – vilket står i bjärt kontrast till bilden i reklamen.

Michelle har även tagit konceptet Animal Reality Exposed till Sverige. Detta är ett av flera initiativ inom djurrättsrörelsen som jobbar med att visa vardagen för djuren i djurindustrin, både på nätet och i fredliga manifestationer på stan.

”För både djurens och planetens skull är det av högsta vikt att vi slopar köttkonsumtionen. Djurens kroppar är inte våra att använda och vi behöver ställa om till växtbaserat om vår planet ska ha någon som helst chans.”

Till programmet

Michelle Berghäll