fbpx

Vegoforum 2020:2 DIGITAL – Vegomaten tar över

Under eftermiddagen 24 oktober (kl. 13–16 på Zoom) kommer vi höra berättelser och personliga erfarenheter från såväl primärproducenter som livsmedelsföretag om situationen för växtbaserad mat både i Sverige och utomlands. Hur ser de på framtiden och hur kan politiken stötta och främja en hållbar utveckling av framtidens mat. Och inte minst, hur kan Sverige gå i bräschen på detta område, där det finns både en kraftigt växande kundefterfrågan och stora fördelar när det gäller att nå hållbarhetsmålen i Agenda 2030. Det blir med andra ord en spännande eftermiddag!

Efter våra talare följer ett modererat panelsamtal, där föredragshållare och politiker med koppling till frågan deltar. Vi plockar även upp några av publikens frågor under dagen – så var gärna interaktiva och fråga på!

För dig som inte kan delta live kommer webbinariet att finnas tillgängligt att se i efterhand på vår YouTube-kanal.

PROGRAM kl. 13–16

Moderator:
Kerstin Amelin, Svensk mat- och miljöinformation hälsar välkommen.

Talare:
Måns Ullerstam, grundare av Kale United och VD på Astrid & Aporna
Henrik Lund, VD på Naturli Danmark (engelska)
Alice Knap, medgrundare och VD på Huj!
Eslam Salah, grundare och VD på Lupinta (engelska)
Ebba Fröling, COO på Mycorena
Johanna Ternander, online sales manager på Årstiderna

Politiker i panelen:
Anna Hansson (MP)
Jens Holm (V)
Christoffer Karlsson (L)
Elin Lundgren (S)

MER INFORMATION OM VEGOFORUM 2020 Digital
Vegoforum på facebook
Facebookevent för Vegoforum 2020 DIGITAL: Vegomaten tar över
Pressmeddelandet hos MyNewsdesk

TID OCH PLATS
Lördag 24 oktober kl. 13–16 på Zoom

KONTAKT
Mejla eller ring om du vill boka tid för intervju eller om du har frågor om eventet.

Pia K Töre-Wallin
Projektledare för Vegoforum 2020
info@vegoforum.se
0727-40 77 08

OM ARRANGÖREN
Vegoforum arrangeras för sjunde året i rad av Svensk mat- och miljöinformation i samarbete med ABF Stockholm. Svensk mat- och miljöinformation är en ideell förening som informerar om matens miljöpåverkan och arbetar för en hållbar livsmedelssektor.