Hoppa till innehåll

Vegoforum

  • Hem
  • Program 2023
    • Program
      • 22 maj: Kostens kraft med David Stenholtz
      •  
        April 12: Reducing the environmental impact from food
      •  
        12 april: Att minska matens miljöpåverkan
      • 29 mars: Alla mot djuren: föredrag och panelsamtal
      •  
        March 15: How to create a vegan world
      •  
        15 mars: Så skapar vi en vegansk värld
      • 22 februari: God och billig vegomat!
    • ANMÄL DIG HÄR!
  • Tidigare år
    • Vegoforum 2022
      • Program Vegoforum 2022
      • Vegoforum 2022 på YouTube
    • Vegoforum 2021
      • Program Vegoforum 2021
      • Arrangörer Vegoforum 2021
    • Vegoforum 2020
      • Program
        • Vegoforum 2020
          • Vegoforum 2020 DIGITAL: Vego i politiken
          • Vegoforum 2020 DIGITAL: Vegomaten tar över
          • Vegoforum 2020 DIGITAL: Vego i skolan
      • Arrangörer
      • Sponsorer
      • Promotionmaterial
      • Hitta hit
    • Vegoforum 2019
      • Program Vegoforum 2019
      • Utställare Vegoforum 2019
      • Broccoliklubben – kul för alla barn!
      • Mat på Vegoforum 2019
      • Hitta hit
    • Vegoval 2018
    • Vegoforum 2017
      • Utställare
      • Program
    • Vegoforum 2016
    • Vegoforum 2015
    • Vegoforum 2014
    • Vegoforum 2013
    • Vegoforum 2012
    • Vegoforum på Youtube
  • YouTube
  • Nyheter
    • Nyheter
  • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Stöd oss
  • Press
    • Presskontakt
    • Pressmeddelanden
  • Bli inbjuden!
Publicerat 2017-10-052017-10-05 av Vegoforum

Grisbonden som blev vegan

Gustaf Söderfeldt är grisbonden som blev vegan och började med vegansk odling. Du kan träffa Gustaf på Vegoforum, där han deltar i panelen Så gynnas lantbruket av minskad djurhållning.

Gustaf Söderfeldt

Läs mer om Gustaf Söderfeldt i Helsingborgs Dagblad!

Och se när VEGO besökte Gustaf Söderfelt på hans vegangård:

KategorierUncategorized

Inläggsnavigering

Föregående inläggFöregående Pressmeddelande: Så vill riksdagspartierna minska köttkonsumtionen
Nästa inläggNästa Cancerläkaren rekommenderar växtbaserad kost

Senaste inläggen

  • ”Jorden kommer ju att överleva”
  • Jewcology för framtiden
  • En hållbar gåva
  • Om varför bilen borde offras till Moskén
  • Interview with Dr Philip J Sampson
  • Ett ramaskri som tystnade
  • ”Vi sitter inte och väntar”
  • Systemkritik som modetrend
  • För förändring i media – och på tallriken
  • Veganismen har blivit mainstream
  • Bli volontär på Vegoforum!
  • Vegoforum DIGITAL 13 februari 2021 – Vego och djurrätt i journalistiken
  • Sweden FoodTech och framtidens mat
  • Vi måste konsumera mer genomtänkt
  • Tillsammans är vi lösningen på mat- och klimatkrisen!
  • Vegoforum 2020:3 DIGITAL – Vego i politiken
  • Köttets verkliga pris
  • Styrmedel för hållbar matkonsumtion
  • Ett hållbart 2050
  • Med grönkål förenar vi världen
  • Vegoforum 2020:2 DIGITAL – Vegomaten tar över
  • Årstiderna – en hållbar affärsidé
  • Lupin – en böna att räkna med.
  • Huj! – pålägg på språng
  • Material från Vego i skolan: så jobbar kostcheferna
  • Vego i skolan: teori och praktik – Youtube-inspelning och presentation
  • Vegoforum 2020 DIGITAL på Youtube!
  • Vegolyftet: Magnus Naess lyfter vegomaten i skolan
  • Livsmedelsverket om vego i skolan: matvanor för livet
  • Ett grönt rum i Karlstad
Drivs med WordPress